Heruitgave van de Honda Monkey kost 4090 euro

Liefhebbers van de Honda Monkey hoeven niet lang te wachten op een nieuwe editie. In een paar weken start in Duitsland wederom de verkoop van de mini-motorfiets. Omdat het eerste productiemodel veel had moeten veranderen aan de klassieker. die affen sind los: hondas kleiner motorradklassiker monkey ist ab ende juni wieder zu haben - für 4090 euro. De apen zijn uit: Honda's kleine klassieke motor Monkey is vanaf eind juni te krijgen - voor 4090 euro.

Honda's nieuwe editie van de aap komt eind juni naar de dealers voor 4090 euro. De legendarische miniemotor zal beschikbaar zijn in de drie kleurencombinaties rood-wit, geel-wit en zwart-wit, zoals de fabrikant zegt.



Het originele ontwerp met kleine wielen en relatief lage zithoogte als een kenmerk van de aap wordt voortgezet in de nieuwe uitgave. Ook op klassieke details als enige zetel, ronde spiegel en chromen details Honda is gedacht.



De luchtgekoelde 125cc eencilinder motor van de aap gemobiliseerde 6,9 ​​kW / 9,4 pk en krijgt de bestuurder een maximum koppel van 11 Nm bij 5250 routes klaar. De machine met gegoten aluminium wielen van 12 inch weegt 107 kg volledig op brandstof, hij heeft ABS en LED-licht. De mini-motorfiets debuteerde oorspronkelijk in 1961 in een Japans amusementspark en vond later zijn weg naar het verkeer.

Popular

Recent Posts

Blogarchief