Honda lanceert nieuwe editie van Monkey

Sinds de jaren zestig is ze een echt geliefde stuk: de Honda Monkey. Na een lange productiepauze brengt de Japanse motorfabrikant de kleine gemotoriseerde tweewieler weer op de markt. kleiner motorradklassiker: die neue honda monkey kommt voraussichtlich im juni in drei farben zu den händlern. Klassieke motorfiets: de nieuwe Honda Monkey zal naar verwachting in juni in drie kleuren worden geleverd aan de dealers.

Honda zal naar verwachting in juni zijn model Monkey opnieuw opbouwen. De mini-motorfiets was oorspronkelijk debuteerde in een Japans pretpark in 1961 en vond later zijn weg naar het verkeer.



Na een lange pauze zal Honda de Monkey binnenkort weer aanbieden in Duitsland. Het ontwerp met kleine wielen en de relatief lage zithoogte waren kenmerken van de aap, die opnieuw in de nieuwe uitgave te vinden. Klassieke details zoals de enkele zetel, ronde spiegel en chromen details ronden het uiterlijk van.



De luchtgekoelde 125cc eencilinder motor ontwikkelt 6,9 kW / 9,4 pk en krijgt de bestuurder een maximum koppel van 11 Newtonmeter bij 5250 rondleidingen klaar. De machine met gegoten aluminium wielen van 12 inch weegt 107 kg volledig op brandstof, hij heeft ABS en LED-licht. Honda heeft nog geen prijzen bekendgemaakt.

Popular

Recent Posts

Blogarchief