Attracties in Colorado geblokkeerd vanwege branden

Bosbranden blijven de Amerikaanse staat Colorado verstikken en zetten steeds meer mensen op de vlucht. Verschillende toeristische attracties zijn gesloten, zei het toeristenbureau van Colorado. di De rookwolk is al van ver zichtbaar: er branden nog steeds bosbranden in Colorado.

Bosbranden blijven de Amerikaanse staat Colorado van brandstof voorzien en zorgen ervoor dat steeds meer mensen vluchten. Verschillende toeristische attracties zijn gesloten, zei het toeristenbureau van Colorado.



Attracties zijn Colorado Springs, de tweede grootste stad en Manitou Springs, Boulder, Fort Collins en Leadville. In Pagosa Springs, Durango en het Mesa Verde National Park zijn de branden echter onder controle. Er zijn geen downtime op de twee belangrijkste luchthavens van de staat in Denver en Colorado Springs. De Amerikaanse overheid geeft online informatie over de actuele ontwikkelingen in bosbranden.



De branden zijn sinds 9 juni aan het woeden. Duizenden brandweerlieden vechten tegen de zee van vlammen. Extreme droogte en sterke wind blijven het vuur voeden.

Popular

Recent Posts

Blogarchief