Buitenlandse Zaken adviseert voorzichtigheid in Playa del Carmen

Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert verhoogde waakzaamheid in de vakantiebestemming Playa del Carmen in Mexico. Reden: de afgelopen maanden zijn er twee explosieve gebeurtenissen geweest. wegen einer explosion auf einer personenfähre zwischen playa del carmen und der insel cozumel in mexiko mahnt das auswärtige amt urlauber zur vorsicht. Vanwege een explosie op een passagiersveerboot tussen Playa del Carmen en het eiland Cozumel in Mexico, spoort het ministerie van Buitenlandse Zaken toeristen aan voorzichtig te zijn.

Vooral toeristen in Playa del Carmen op het schiereiland Yucatan in Mexico moeten bijzonder waakzaam zijn. Dat adviseert het buitenlandse kantoor (AA) in zijn huidige reisadvies.



De achtergrond is twee incidenten in de vakantieregio ten zuiden van Cancun: in februari verwondde een explosie op een veerboot tussen Playa del Carmen en het eiland Cozumel 20 mensen, waaronder vakantiegangers, volgens de AA. Begin maart werd een nieuwe explosie op deze route door de autoriteiten voorkomen. Andere incidenten in de buurt van Playa del Carmen kunnen volgens de AA niet worden uitgesloten. Reizigers moeten voorzichtig zijn en de instructies van de lokale autoriteiten en gidsen volgen.



Reisnotitie Federaal Buitenlands Kantoor

Popular

Recent Posts

Blogarchief