Cruise Guide Awards toegekend

De zeven winnaars van de Cruise Guide Awards dit jaar zijn aangekondigd. De bekroonde schepen werden bepaald door een jury met tien leden en de auteurs van de nieuwe 'Cruise Guide 2012', publiceerden de uitgever Bellevue en meer.

De zeven winnaars van de Cruise Guide Awards van dit jaar zijn bekendgemaakt. De bekroonde schepen werden bepaald door een jury met tien leden en de auteurs van de nieuwe 'Cruise Guide 2012', publiceerden de uitgever Bellevue en meer.



winnaars in de Kategerie "best Info Entertainment" is de "Allure of the Seas" van de rederij Royal Caribbean. De "Aida sol" door Aida Cruises is toegekend voor de "beste sport wellness-programma". De "MSC Splendida" (MSC cruises) kreeg de prijs voor "speciale gezinsvriendelijke" en "MS Hanseatic" (Hapag-Lloyd Cruises) voor de "beste routing".



De "Seabourn Quest" (Seabourn Cruise lijn) was in de "beste service" en de "MS Europa" (Hapag-Lloyd Cruises) Award voor "beste gastronomie". Ten slotte mag de "Serenité" (Serenité River Cruises) zichzelf "rivierschip van het jaar" noemen. Vier schepen werden genomineerd per categorie. De prijzen werden op donderdagavond gepresenteerd als onderdeel van het cruisecongres in Hamburg.

Popular

Recent Posts

Blogarchief