Disc-de-icer vervangt geen krassen - de stationwagen maakt het

Stuurprogramma's moeten de-icer alleen voor de schijven gebruiken ter ondersteuning van de scratch. De spray kan de ijsschraper niet vervangen, noteert de ADAC. De autoclub heeft negen schijfde-icers getest. Het is niet mogelijk zonder hem: eerst de ijsschraper, dan de restanten van de de-icers. Autobestuurders mogen alleen ontdooimiddelen voor de schijven gebruiken ter ondersteuning van de kras. De spray kan de ijsschraper niet vervangen, noteert de ADAC. De autoclub heeft negen schijfde-icers getest.



Na het testen van negen schijfde-icers, noteert de ADAC: De prijs zegt niets over kwaliteit. Dure producten waren zowel eerste als laatste plaatsen. Alle remedies presteerden goed of bevredigend met de testcijfers. Geen bleek schadelijk voor de gezondheid. De experts beoordeelden de producten op prijs, informatie over de fles, gezondheidsrisico's, toepassing en functie. Onder andere moeten automobilisten ervoor zorgen dat het gemakkelijk is om te zien waar het mondstuk wijst, zelfs in het donker, adviseert de ADAC. In aanvulling op geen vloeistof met de klep open te vervallen.



De Auto Club adviseert om te beginnen met de krassen of bezem op het bevroren wiel en vervolgens ontdooien de resten van het smeltmiddel.

Popular

Recent Posts

Blogarchief