Europese Keltische route: 32 plaatsen van Keltische cultuur

Een nieuwe Europese Keltische route toont 32 belangrijke plaatsen van de Keltische cultuur. Ze zijn gevestigd in Saarland, Rijnland-Palts, Lotharingen, Luxemburg en België. die digitale landkarte zeigt und beschreibt die standorte der keltenroute. (bild: völklinger hütte) De digitale kaart toont en beschrijft de locaties van de Keltische route. (Foto: Völklinger Hütte)

Een nieuwe Europese Keltische route toont 32 belangrijke plaatsen van de Keltische cultuur. Ze zijn gevestigd in het Saarland, Rijnland-Palts, Lotharingen, Luxemburg en België.



De Keltische route vergezelt de tentoonstelling "De Kelten - Druïden, Prinsen, Krijgers."Begonnen in de Völklingen Ironworks het beheer van het Werelderfgoed in Saarland uitgelegd. Het moet consequent in de toekomst worden gemarkeerd.



Onder de 32 plaatsen op de route Kelten onder andere archeologische sites zoals de wal van Nonnweiler-Otzenhausen in Saarland of de titel Berg in Luxemburg, evenals talrijke musea. Een digitale kaart te zetten onder www. kelten-route. eu geeft de sites en beschrijft de wallen, prinselijke graven en nederzettingen kort. Een gratis flyer is ook beschikbaar via de Völklinger Hütte, die een overzichtskaart en telefoonnummers van de individuele stations op de weg biedt. Het kan worden besteld door 06898/91 00 100 te bellen.

Popular

Recent Posts

Blogarchief