Gemakkelijke zorg schoonheid van de kamer: druif orchidee

Iedereen die geïnteresseerd is in tuinieren in de winter, kan bijvoorbeeld proberen om orchideeën. Hoewel ze meestal veeleisend divas worden beschouwd, maar de Traubenorchidee (Dendrobium Phalaenopsis hybriden) is ook geschikt voor beginners.

Iedereen die geïnteresseerd is in tuinieren in de winter, kan bijvoorbeeld proberen om orchideeën. Hoewel ze over het algemeen worden beschouwd als veeleisende diva's, maar de Traubenorchidee (Dendrobium phalaenopsis hybriden) is ook geschikt voor beginners



Tot drie maanden per jaar de Traubenorchidee toont haar onderscheidende bloemen -. Meestal in wit of donker Pink. Deze uithoudingsvermogen en relatief ongecompliceerde zorg heeft van haar een populaire kamerplant gemaakt. Water is slechts één keer per week nodig. De federale vereniging van Duitse tuinvrienden (BDG) in Berlijn adviseert om te gebruiken als kamer-warm, oud en kalkarm water. De beste manier om de tropische plant uit de planter te halen en direct in het water te dompelen, zodat de aarde kan weken.



In plaats van normale potgrond, moet een orchidee substraat worden gebruikt. Omdat ze niet zo van de brandende zon houdt, zijn heldere, oostelijke of westelijke ramen de beste locaties voor de exotische schoonheid, volgens BDG. De bladeren mogen echter het koude vensterglas in de winter niet raken - anders riskeren ze bevriezing.

Popular

Recent Posts

Blogarchief