Gotthard Panorama Express wordt op 14 april

Goed nieuws voor fans van panoramatreinen: de nieuwe Gotthard Panorama Express is snel op komst. Voordat reizigers aan de slag kunnen, moeten ze een kaartje en stoelreservering hebben. di De reis voert over de historische Gotthard-panoramaroute.

Ervaar de geschiedenis van Zwitserland per schip en per trein: dit is wat de nieuwe Gotthard Panorama Express in Zwitserland biedt. Dit gaat op 14 april in bedrijf.



De Gotthard Panorama Express verbindt een stoom boottocht op het meer van Luzern van Luzern naar Flüelen en Panoramazugfahrt over de traditionele Gotthard route naar Bellinzona en Lugano, zoals Zwitserland Toerisme informeert.



Ook in de tegenovergestelde richting is de Reis haalbaar. Lugano wordt alleen van maandag tot vrijdag van juli tot oktober benaderd. Reizigers hebben een kaartje nodig met stoelreservering. Tickets zijn beschikbaar voor de 1e en 2e klas van de trein.



De oude Gotthard-spoorlijn werd geopend in 1882 en zal nog worden gebruikt na de opening van de nieuwe Gotthard-basistunnel aan het einde van 2016. De route leidt over meer dan 200 bruggen. Er zijn verschillende panoramische treinen in Zwitserland, zoals de Glacier Express.



Gotthard Panorama Express

Popular

Recent Posts

Blogarchief