Huurder mag de verloren sleutel

niet verbergen nu Gewoon niet verliezen: sleutels moeten zorgvuldig door huurders worden bewaard. Als u verliest, moet u mogelijk het volledige sluitsysteem vervangen.

Dit kan duur zijn: als een huurder zijn sleutel verliest, moet hij mogelijk betalen voor het vervangen van het slot. Tenzij hij kan aantonen dat de verloren sleutel niet kan worden misbruikt.



Een huurder is verplicht om zorgvuldig om te gaan met de sleutels van het huis en de voordeur. Als hij een sleutel van zijn appartement of voordeur verliest of als een sleutel wordt gestolen, moet hij de verhuurder hierover informeren. Dit wordt aangegeven door de eigenaarsvereniging Haus Grund Deutschland.



Als de huurder verantwoordelijk is voor het verlies van een sleutel, kan de verhuurder het slot op kosten van de huurder vervangen. Dit geldt ook als derden een sleutel verliezen die de huurder aan hen heeft overgedragen. Voor een sluitsysteem moet het hele systeem mogelijk worden vervangen. Als de huurder kan uitsluiten dat verloren sleutels worden misbruikt, hoeft het slot of het sluitsysteem niet te worden vervangen.



Als de verhuurder een slot of een sluitsysteem uitwisselt, heeft de huurder hetzelfde aantal sleutels als eerder had voor het vervangen slot. Dit omvat ook de duplicaatsleutel die op uw eigen kosten is gemaakt.

Popular

Recent Posts

Blogarchief