Oberlandkanal in Polen gesloten wegens verbouwing

Het landschap is rustig, de technologie verfijnd: het Oberlandkanaal met zijn railsysteem voor schepen is een attractie. Om ervoor te zorgen dat dit ook op lange termijn het geval is, wordt het monument nu gerenoveerd en gedeeltelijk gesloten.

Het landschap rustig, de technologie verfijnd: het Oberlandkanaal met zijn railsysteem voor schepen is een attractie. Om ervoor te zorgen dat dit ook op lange termijn het geval is, wordt het monument nu gerenoveerd en gedeeltelijk gesloten. Het Oberlandkanaal in Polen wordt uitgebreid gerenoveerd. Daarom is de toeristische attractie in de regio Warmia-Mazurië vanaf eind september dit jaar tot augustus 2014 niet langer redelijk, aldus de Poolse Tourist Board. De belangrijkste attractie van het kanaal zijn de vijf hellende vlakken waarop de schepen over rails worden getrokken. Ze zijn ook de focus van de renovatie.



In Buchwald moeten er ligplaatsen voor schepen en een museum voor de geschiedenis van het Oberlandkanaal worden gecreëerd. Excursies zijn in de periode van revalidatie alleen mogelijk op secties. Het kanaal verbindt Osterode en Elbing en daarmee het merengebied van West-Mazurië met de frisse lagune en de Oostzee.

Popular

Recent Posts

Blogarchief