Om dierlijke souvenirs compleet af te zweren op vakantie

Toeristen zouden zich moeten onthouden van het kopen van dierlijke souvenirs in het buitenland. Dit geldt zowel voor producten gemaakt van dierlijk materiaal als levende dieren, die worden teruggebracht naar Duitsland. bloß nicht zugreifen: kleine seeschildkröten wie in diesem bild werden oft als urlaubssouvenirs an touristen verschleudert. (bild: dpa) Heb geen toegang: Kleine zeeschildpadden zoals deze worden vaak verkwist als toeristische souvenirs voor toeristen. (Afbeelding: dpa)

Toeristen zouden zich moeten onthouden van het kopen van dierlijke souvenirs in het buitenland. Dit geldt zowel voor producten gemaakt van dierlijk materiaal als levende dieren, die worden teruggebracht naar Duitsland.



Blijf uit de buurt van souvenirs voor dierenvakanties: om de dieren daardoor te redden, is de verkeerde manier. Vaak krijgen de dierenhandelaren veel geld voor de gepocheerde dieren en zijn ze dus gemotiveerd om de bestanden verder te beschadigen. Dat is wat de organisatie op Pro Wildlife wijst.



De beste plaatsen om te gaan sightseeën zijn dieren, zoals olifantrijden in Thailand en Bali, en souvenirfoto's van schedel en barbary apen in Spanje en Marokko. Volgens de organisatie worden deze dieren illegaal uit het wild gevangen en niet op gepaste wijze bewaard.

Popular

Recent Posts

Blogarchief