Praat met autoriteiten voordat u land

koopt Voordat u een woning koopt, raden wij belanghebbende partijen aan eerst contact op te nemen met de relevante bouwinstantie. Alleen met een pre-constructie verzoek kan worden verduidelijkt of hun ideeën zelfs kunnen worden goedgekeurd. nich Elke ontwikkeling is niet mogelijk op elk terrein. Geïnteresseerde partijen moeten daarom slim zijn voordat ze kopen, als hun ideeën zelfs maar haalbaar zijn.

Voordat u een woning gaat kopen, raden wij belanghebbende partijen aan om eerst contact op te nemen met de relevante bouwheer. Alleen met een pre-constructie verzoek kan worden verduidelijkt of hun ideeën zelfs kunnen worden goedgekeurd.



Wie een plot wil kopen, moet eerst met de autoriteiten praten. Geïnteresseerde partijen informeren het best of er al een ontwikkelingsplan voor het betreffende gebied bestaat, beveelt de Vereniging van Private Builders (VPB) aan in de brochure "naburige wetgeving". Als er geen ontwikkelingsplan is, moeten nieuwe gebouwen qua vorm en type gericht zijn op de bestaande gebouwen in de buurt.



In dit geval moeten potentiële kopers ook een voorlopige bouwaanvraag indienen bij de bevoegde bouwinstantie. Dus het kan worden verduidelijkt, of de eigen wensen uitzicht hebben op goedkeuring.



Service:



De handleiding "Nachbarrecht" kan online worden besteld op de startpagina van de VPB. De brochure met 26 pagina's kost 5 euro plus verzendkosten.

Popular

Recent Posts

Blogarchief