Rewe-pakketvakanties met meer familie-aanbiedingen

Vakantieaanbiedingen voor bepaalde lifestyle-segmenten zijn in zwang. De touroperator ITS lanceert bijvoorbeeld voor het eerst een catalogus voor gezinnen.

Vakantieaanbiedingen voor bepaalde lifestyle-segmenten zijn in zwang. De touroperator ITS lanceert bijvoorbeeld voor de eerste keer een speciale catalogus voor gezinnen.



ITS, Jahn Reisen en Tjaereborg breiden hun aanbod voor gezinnen de komende zomer uit. Voor de eerste keer bundelt ITS alle gezinsvriendelijke aanbiedingen in één catalogus. Dit omvat 117 hotels in 34 regio's, aldus de pakketreisorganisatoren van Rewe Touristik in Salzburg. Deze hotels hebben familiekamers, hebben een bijzonder gezinsvriendelijke voorzieningen, bieden kinderreductie en Duitstalig kinderentertainment. Jahn Reisen heeft een nieuwe productlijn "Family Worlds" gecreëerd. Hier worden 22 gezinsvriendelijke hotels vermeld.



De prijzen van de drie pakket touroperators zullen de komende zomer stabiel blijven. Het is iets duurder in Spanje, Portugal en Turkije met ongeveer twee procent. Reizen over lange afstanden is gemiddeld drie procent duurder. Goedkoper zijn autoritten. Zwitserland en Italië liggen bijvoorbeeld vijf procent onder het voorgaande jaar. Voor de 15 Calimera-clubs is een aparte catalogus het hele jaar door beschikbaar.

Popular

Recent Posts

Blogarchief