Sunbane heeft veel water

nodig in de zomer De zonbruid brengt de kleuren van de zomer in de tuin. Als je je pracht voor een lange tijd wilt behouden om het warme seizoen te beëindigen, moet je de zomerbloem goed water geven. di De Sunbraut maakt prachtige goudgele tot donkerrode bloemen.

Hoewel dit geen bikini-schoonheid is, is de Sonnenbraut (Helenium-hybriden) een echte blikvanger. De struik is tot meer dan een meter hoog en straalt met zijn goudgele tot donkerrode bloemen met de zon naar de weddenschap.



De federale vereniging van Duitse tuinvrienden in Berlijn benadrukt echter dat het werpen in het zomerse nietsdoen moet worden vergeten. De mooie zonnebrand heeft dorst en kan veel water verdragen.



Als de bloem niet goed verschijnt, kan het zijn dat de plant geen voedsel heeft. Vooral op mager land moet de hobbytuinier goed vóór de bloei bemesten. Het kan best drie liter compost per vierkante meter zijn.



Voor langdurige bloemen raadt BDG aan om verschillende soorten met verschillende bloeitijden te combineren. 'The Bishop' opent zijn diepgele bloemen al half juni, 'rokerige topaas' met zijn trotse hoogte van bijna anderhalve meter met de bloei tot augustus, straalt het dan des te langer uit.

Popular

Recent Posts

Blogarchief