«test»: Gouda van het brood is bijzonder aromatisch

Traditioneel in gerafeld Gouda en brood is meer aromatisch dan een blok en folie industrieel geproduceerd product. De Stiftung Warentest komt tot deze conclusie na het analyseren van 20 jonge, gesneden Goudse kazen. i Beeldzoom Gerijpt in het brood: zo'n Gouda smaakt aromatischer naargelang het product.

Alle vijf merken van Gouda, gerijpt in het brood van Stiftung Warentest, hadden een "zeer goede" smaak. De twee overall "zeer goed", gevonden in de test producten zijn ook verkrijgbaar bij het brood en pas op de kaas balie, betekent het "test" (uitgave 03/2013) in het tijdschrift.



Beef Gratis rechthoekige Gouda folie rijping zoals het is voorverpakt in de gekoelde plank, snijd "goed" twaalf keer. In een "voldoende" geëvalueerd product van de zelfbedieningsbalie van een grote supermarktketen, ontdekten de goedetesters een kritische weekmaker. Dit was overgebracht uit de folieverpakking, vooral in het bovenste paneel. De toegestane maximumwaarde was niet beduidend lager.



De consument herkent het brood gerijpte kaas in plakken met halfronde zijden. Wiens schors ze presteren het beste ooit. Omdat ze "test" Volgens bevattende het antibioticum natamycine die beschermt tegen schimmels en gist.



Een plak van jonge Goudse gelijkmatig crèmegeel tot lichtgeel algemeen een enigszins mat oppervlak en kleine rijping gaten en smaken mild zout. Jonge Gouda rijpt gedurende ten minste vier weken, op vol vet bevat het ten minste 45 procent vet in de droge stof. Drie schijven volstaan, volgens de test, voor een volwassene om te voldoen aan de dagelijkse behoefte aan calcium.

Popular

Recent Posts

Blogarchief