Tijdens de safaritrip mag de generator lawaai maken

Reizen in de woestijn kan een beetje wild zijn. Zo kan bijvoorbeeld, insecten in de tent tijdens een safari reis niet een reis defect, de Berlijnse regionale rechtbank besliste (documentnummer: 15 S33 / 09).

reizen in de woestijn een beetjewildernis zijn. . Zo kan bijvoorbeeld, insecten in de tent tijdens een safari reis niet een reis defect, de Berlijnse regionale rechtbank besliste (documentnummer: 15 S33 / 09)



On Safari Reizen en geluid dat zorgt voor een generator te vertegenwoordigen. Het waren de rechters. In tented accommodatie in wildparken uiteindelijk geen aansluiting op het openbare elektriciteitsnet kan worden verwacht. De verslagen van de Duitse Vereniging voor Travel Law in Wiesbaden in hun tijdschrift "Travel Law momenteel"



De klacht over het gebrek aan steun van de gids, het Hof van ongerechtvaardigde terug. Zelfs als een "Duits-sprekende gids" werd aangekondigd mag daarom niet al bij aankomst voor de overdracht van het vliegveld naar het hotel te verwachten. Hetzelfde geldt voor de dag van vertrek: ook bij de incheckbalie moet geen gids behulpzaam zijn, de rechtbank besliste en verwierp de klachten van de gefrustreerde safari-vakantiegangers.

Popular

Recent Posts

Blogarchief