Veel gebruiken het controleren van accounts om

te bewaren Jonge mensen vinden het flexibel - daarom willen ze ook graag geld besparen op hun betaalrekening. In zeldzame gevallen zijn er maar weinig, maar in de meeste gevallen geen interesse. we Degenen die grote hoeveelheden geld op hun account sparen, hoewel ze op elk moment toegang hebben tot de besparingen, maar zelden op rente kunnen rekenen.

Jonge mensen vinden het flexibel - daarom houden ze ervan om geld te besparen op hun betaalrekening. In zeldzame gevallen zijn er maar weinig, maar in de meeste gevallen geen interesse.



belang zijn zeldzaam voor lopende rekeningen - maar veel deze account ook gebruiken om op te slaan. Een representatieve Forsa onderzoek immers 22 procent spaarders hebben grotere sommen langer op de lopende rekening. Echter, de overgrote meerderheid van de spaarders gecoate (74 procent) groter saldi van de lopende rekeningen in plaats van andere soorten beleggingen, zoals geldmarkt rekeningen.



bijzonder hoog is, is het aandeel van de lopende rekening van de inleggers met 30 procent onder 18-29-jarigen zoals blijkt uit de studie in opdracht van de Bank of Scotland. Het is het laagst bij 16 procent in de leeftijdsgroep van 30 tot 39 jaar. Voor de 40- tot 49-jarigen is dit percentage 20 procent, voor de 50- tot 59-jarigen 23 procent en voor de 60- tot 69-jarigen 21 procent.

Popular

Recent Posts

Blogarchief