Verkeersclubs verwachten reisgolf tot het einde van de vakantie

Kort na het begin van het jaar is de eerste reisgolf al aan het rollen. Wie is in het weekend met de auto vanuit de Alpen in het noorden onderweg, moet zich aanpassen aan volle snelwegen. di De wintervakantie loopt ten einde: in het eerste weekend van januari in 2013 betekent dit volledige snelwegen.

Kort na het begin van het jaar is de eerste reisgolf al aan het rollen. Als u in het weekend vanuit het noorden naar het noorden rijdt, moet u voorbereid zijn op volle snelwegen.



Vakantiekretemonnees moeten in het weekend (4 tot 6 januari) worden voorbereid op druk verkeer. Omdat in de meeste provincies en de buurlanden grenzen aan de wintervakantie, de ADAC en de Auto Club Europa verwachten (ACE) met volledige rijkswegen. Daarom is de verwachting strak op bijna alle snelwegen van de Alpen en de lage bergen in het noorden te zijn. Het grootste risico van congestie wordt geschat door de ACE op zaterdag en zondag 9:00-20:00



Service.



Een overzicht van de sluitingen en verstoringen van de wegen in de hoge bergen Automobilisten op de website van ACE vindt.

Popular

Recent Posts

Blogarchief