Verwijzingen naar Zika op de Malediven zonder harde feiten

Vanwege het Zika-risico, worden zwangere vrouwen afgeraden naar de getroffen landen te reizen. Tot dusverre is het virus in ongeregeldheden in Midden - en Zuid-Amerika. Maar volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken had het nu op de Malediven kunnen plaatsvinden. da Het ministerie van Buitenlandse Zaken wijst erop dat het Zika-virus op de Malediven kan circuleren. Het ministerie van Volksgezondheid van het land spreekt dat tegen.

Heeft het Zika-virus de Malediven bereikt? Het ministerie van Buitenlandse Zaken zegt in zijn huidige trip Noot voor het land, zijn er aanwijzingen dat de ziekteverwekker wordt verspreid in de Malediven - maar miste eerder harde feiten



Het ministerie van Volksgezondheid van het land het niet eens is nu: Er is momenteel geen enkele Zika-. virus geval in de eilandstaat in de Indische Oceaan, het VVV-kantoor van de Malediven schrijft in een verklaring.



Zika nog ongebreideld in veel landen in Midden - en Zuid-Amerika. Het veroorzaakt meestal slechts milde symptomen, maar wordt verdacht van het veroorzaken van misvormingen van de schedel bij pasgeborenen. Het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert zwangere vrouwen om naar uitbraken te reizen.



Reis - en veiligheidsinformatie van het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken

Popular

Recent Posts

Blogarchief