Voorkom storingen door voldoende vrije ruimte

Met de juiste afstand tot het voorliggende voertuig kunnen files die uit het niets lijken te komen vaak worden vermeden. Dit wordt aangegeven door een verkeersonderzoeker. wen Als het verkeer in beweging is, kunnen veel congestiegolven worden vermeden.

Geen bouwplaats, geen toeval - en toch loopt het vast op de snelweg. Dit kan te wijten zijn aan rijgedrag. Als automobilisten voldoende afstand houden, kunnen ze de files stoppen. Held automobilisten "Wanneer het verkeer op die manier zou blijven in de rivier, veel opbergruimte assen kan worden vermeden." About: het proces was het belangrijk dat een automobilist niet moet remmen hetzelfde, wanneer een pre-aangedreven vertragend, verkeer onderzoeker Michael Schreckenberg van de Universiteit van Duisburg-Essen zei de afstand regel "Half Tacho" zou zijn de files op te lossen, was aangetoond in het model, de expert gezegd. Maar de werkelijkheid was anders.



Ook aan het einde van een file om bijvoorbeeld een bouwplaats, automobilisten kunnen bijdragen aan het oplossen van problemen. Dan is het belangrijk om snel maar harmonieus te accelereren met de andere weggebruikers uit de bottleneck. "Men is vaak verrast wanneer het opnieuw begint," zei Schreckenberg. Als iedereen dan slechts één seconde verliest, heeft dat een negatief effect op de file achter één.

Popular

Recent Posts

Blogarchief