Zout is niet uw eerste keuze

voor verspreiding Huiseigenaren moeten zich voorbereiden op de sneeuw. In plaats van strooizout moeten ze hun toevlucht nemen tot splitsing of as, legt Claus O. Deese, Managing Director van de Tenant Protection Association, uit. Omdat het verspreiden van strooizout op veel plaatsen alleen de schoonmaak van de stad toelaat. mit salz zu streuen, ist nicht jedem erlaubt. deshalb sollte man split und asche verwenden. (bild: uwe zucchi/dpa) Verstrooiing met zout is niet voor iedereen toegestaan. Gebruik daarom split en ash. (Afbeelding: Uwe Zucchi / dpa)

Huiseigenaren moeten zich voorbereiden op de sneeuw. In plaats van strooizout moeten ze hun toevlucht nemen tot splitsing of as, legt Claus O. Deese, Managing Director van de Tenant Protection Association, uit. Omdat de verspreiding van strooizout is op veel plaatsen alleen toegestaan ​​de reinigingsdienst.



Zelfs als strooizout wordt aangeboden in bouwmarkten te koop, we mogen niet vergeten dat het strooizout vaak niet is toegestaan. Iedereen die het gebruikt, moet toch een boete verwachten. Zelfs verhuurders kunnen aansprakelijk worden gesteld voor hun huurders die de verplichting tot gruis met zout na te streven worden gehouden.



In Duitsland, een verstrooiing en Räumpflicht van toepassing is. Trottoirs en ingangen van gebouwen moeten, volgens de informatie, meestal tussen 7.00 en 20.00 uur sneeuw en ijs bevrijd en antislip gemaakt. Op zon - en feestdagen is de dienst van 9.00 uur van toepassing. Als u werkt, ziek bent of reist, moet u op vervanging letten.

Popular

Recent Posts

Blogarchief