Zwemverbod op Koh Samui vanwege tropische storm

Geen zwemmen, geen boottochten: om veiligheidsredenen is dit momenteel niet toegestaan ​​op Ko Samui. Omdat een tropische storm het Thaise eiland nadert. de Het eiland Ko Samui nadert een tropische storm. Het kan gevaarlijk zijn op het strand.

Zware regenval en harde wind hebben een naderende tropische storm aangekondigd op Thailand's populaire vakantie-eiland Ko Samui. Alle hoofdstranden waren bedekt met rode vlaggen en baden was verboden, aldus het Toerismebureau van Ko Samui.



The Thai Weather Agency verwacht dat Tropical Storm Kai-Tak, afkomstig uit de Zuid-Chinese Zee, tussen vrijdag en zaterdag het eiland in de Golf van Thailand zal bereiken. Toen konden de golven een hoogte van vier meter bereiken, zo werd gezegd.



Kleine boten mogen pas op zaterdag vertrekken. Op het strand zal beveiligingspersoneel met leidingen aanwezig zijn om toeristen weg te houden van het water, aldus het VVV-kantoor. Midden oktober vloog een vakantieganger uit Rusland op het Thaise eiland Phuket, ondanks de rode vlag, de zee in en verdronk.

Popular

Recent Posts

Blogarchief