Appel en selderij soep

In de winter is een warme soep vaak precies wat u zoekt. Niet alleen omdat ze snel de kou elimineert, maar ook omdat ze heel gezond kan zijn. Wanneer appels en selderij in de soeppan komen, zorgen ze voor voldoende vitamines. fruchtig Fruitig, romig, met een snufje zout: een soep van appel en selderij, gegarneerd met ham en macadamianoten. Wintertijd is soeptijd. De voordelen zijn duidelijk: het verwarmt zo lekker van binnenuit, en de volgende dag smaakt het weer zo goed. Blogger Doreen Hassek introduceert haar favoriete variatie:



Als je een soepmoordenaar bent zoals ik, ben je altijd op zoek naar nieuwe interessante combinaties. Waarom laat u de zoetzure appel met de pittige knol knollen niet samen in een pot zwemmen?



En selderij is trouwens beslist gezond en een oude medicinale plant. Het is ontstekingsremmend, zuiverend en rijk aan kalium.



Dieren Starter



Porties 4:



600 g knolselderij,



4 appels,



2 ui,



1 eetlepel boter,



1 liter groentebouillon of bouillon



50 ml crème,



4 plakjes gerookte ham,



gezouten Macadamia - noten,



zout



pepper



preparaat:



eerst Snijd de ui in blokjes en bak geglazuurd in boter. Voeg de blokjes appel en ook gesneden selderij toe en bak kort mee. Met de voorraad of bouillon gieten en kook.



seconde Wanneer de selderij zacht is, pureer de soep met de room. Als de soep te dik is, kan er meer water worden toegevoegd. Breng op smaak met zout en peper.



3. Snijd de Serranoham in dunne reepjes en bak tot hij knapperig is in een koekenpan. Voeg de soep toe met de gehakte noten en serveer.



Dekoreenberlin

Popular

Recent Posts

Blogarchief