Boter goedkoper, melk duurder: nieuwe prijzen bij Aldi Nord

De stijgende botersprijs is voorbij. Aldi Nord gaat vooruit met een forse prijsverlaging. Tegelijkertijd verhoogde de discountwinkel de prijzen voor andere vaak gekochte zuivelproducten. die preise für brot und butter haben sich bei aldi nord verändert. De prijzen voor brood en boter zijn veranderd bij Aldi Nord.

Boter aanzienlijk goedkoper, maar melk, room en kwark merkbaar duurder: de discounter Aldi Nord heeft volgens marktonderzoeker een aantal prijzen in zijn zuivelproducten veranderd.



De 250-gram stuk Duitse merk boter kosten bij Aldi Nord dus slechts 1,59 euro in plaats van het recordniveau van 1,99 euro.



Op de Aldi prijzen, worden de supermarktketens gericht op basis van ervaring in de laagste prijsklasse De prijsdaling voor de Duitse Markenbutter ongeveer 20 procent zijn prijsstijgingen van maximaal bijna 15 procent in zuivel: contrast, andere zuivelproducten zijn waarschijnlijk duurder voor de consument te worden. op de planken van Aldi Nord tegen. Opmerkelijk is de spreiding van de melkprijzen, zei Matthias Queck van LZ Retailytics, het Duitse persbureau. Melk met 3,5 procent vet in de laagste prijsklasse met 10 cent tot 78 cent per liter is duurder geworden. In de goedkoopste melk met 1,5 procent vet van Aldi Nord is de prijsstijging echter slechts 5 cent tot 68 cent per liter.



Tussen de varianten 1,5 procent en 3,5 procent vet zit nu een prijsverschil van 10 cent per liter. Tot nu toe was het meestal slechts 4 tot 5 cent. Volgens Queck werden andere zuivelproducten ook duurder bij Aldi Nord: slagroom 200 gram kost nu 69 in plaats van 49 cent. Zo is de prijs van room in een relatief korte tijd meer dan verdubbeld. Spuitroom (250 ml) is op dit moment ook duurder geworden.

Popular

Recent Posts

Blogarchief