De hondenschool maakt het dier en de eigenaar tot een goed team

Tijdens het bezoek aan de hondenschool mogen hondenbezitters niet zonder. Niet alleen de viervoetige vrienden kunnen hier iets leren, als ze de juiste trainer kiezen. hie Beiden kunnen hier nog steeds oefenen: met de juiste training leren honden en houders hoe ze een goed team kunnen vormen.

Hondenbezitters mogen niet afzien van het bijwonen van de hondenschool. Niet alleen de viervoetige vrienden kunnen hier iets leren, als ze de juiste trainer kiezen.



Omdat het verwerven van theoretische kennis uit boeken vaak niet genoeg is. "Bovendien leert de hond niet alleen zijn mens in de hondenschool, maar moet de eigenaar ook de hondentaal leren zodat beide optimaal kunnen communiceren", zegt dierenarts Katja Riedel van de Dierenartsenvereniging voor Dierenwelzijn (TVT).


p0> Om een ​​goede hondenschool te vinden, kunnen eigenaren in een eerste stap navraag doen bij de ervaringen van andere eigenaren. Dan zouden ze van buitenaf naar een groepstraining moeten kijken. Dit zal hen in staat stellen te beoordelen of de coach op elk team van hondeneigenaren zal reageren. Straffen moeten taboe zijn. Dit omvat ook de bus die tegen de hond schreeuwt of spijkerbanden gebruikt. Als eigenaren een positieve indruk hebben, is het het beste om een ​​proef te regelen.



Tijdens de trainingssessie moet de chemie goed zijn tussen eigenaar en trainer. Een goede hondentrainer zal zich aanpassen aan elk hondeneigenaarsteam en rekening houden met de angsten van de eigenaar. Bovendien moet hij in de praktische training duidelijke en begrijpelijke instructies kunnen geven.

Popular

Recent Posts

Blogarchief