De nieuwe Business Class van Lufthansa heeft een site voor zijdelingse slaper

Met de nieuwe Business Class wil de Lufthanssa zakenreizigers meer comfort bieden. Passagiers krijgen niet alleen meer ruimte, maar ook een betere slaapplaats. gangsitz für jeden: so soll die neue business class der lufthansa aussehen. Passagiersstoel voor iedereen: zo zou de nieuwe Business Class van Lufthansa eruit moeten zien.

Lufthansa heeft de eerste details gepresenteerd van de nieuwe Business Class, die vanaf 2020 zal worden geïntroduceerd met de levering van de Boeing 777-9. Het bed heeft een lengte van maximaal 220 centimeter, zei de luchtvaartmaatschappij. Bovendien zal de lendesteun zo zijn ontworpen dat de schouder van een zijdelingse dwarsligger erin kan zinken. Dit zorgt voor een rechte rug en meer comfort.



Omdat de Boeing 777-9 een bijzonder brede cabine heeft, moet elke zakenklasse passagier direct in het gangpad kunnen zitten, aldus Lufthansa. De configuratie van de zitplaatsen is 1-1-1 of 1-2-1. Al in het voorjaar van 2018 introduceert de luchtvaartmaatschappij matrassen en nieuwe dekbedden voor langeafstandsvluchten met Business Class.

Popular

Recent Posts

Blogarchief