Defecte kaartjesautomaat - nootnummer

Treinreizigers kunnen geen kaartje kopen omdat de kaartjesmachine defect is, ze hebben een probleem. Omdat de conducteur in de trein een hogere prijs voor het inwisselen van het ticket in rekening kan brengen. Dus wat te doen? bahnreisende sollten bei einem defekt den standort und die gerätenummer des automaten notieren. es empfiehlt sich auch das display des kaputten geräts zu fotografieren. (bild: dpa) Reizigers moeten de locatie en het machinenummer van de machine noteren in het geval van een defect. Het is ook raadzaam om de weergave van het kapotte apparaat te fotograferen. (Afbeelding: dpa)

Als passagiers geen kaartje kunnen kopen omdat de kaartautomaat defect is, hebben ze een probleem. Omdat de conducteur in de trein een hogere prijs voor het inwisselen van het ticket in rekening kan brengen. Wat te doen?



Reizigers moeten de defecte kaartautomaten documenteren om dit te voorkomen. Dit wordt aanbevolen door de Verbraucherzentrale Sachsen-Anhalt. Ze moeten dus in elk geval de locatie en het apparaatnummer van de machine registreren. Het is ook goed om een ​​foto te maken van het kapotte apparaat. Ten slotte moeten de treinreizigers de conducteur informeren voordat de trein vertrekt.

Popular

Recent Posts

Blogarchief