Dominicaanse Republiek inclusief toeristenkaart

De Dominicaanse Republiek maakt het reizigers gemakkelijker om binnen te komen. Omdat een aparte toeristenkaart niet langer nodig is. De vergoeding voor de verblijfsvergunning wordt in de toekomst belast met het ticket. urlauber, die in die dominikanische republik reisen, brauchen nun keine separate touristenkarte mehr. Toeristen die naar de Dominicaanse Republiek reizen, hebben geen aparte toeristenkaart meer nodig.

In de Dominicaanse Republiek zijn vakantiegangers vanaf 25 april niet langer verplicht om bij aankomst op de luchthaven of per schip een aparte toeristenkaart aan te schaffen. De instapkosten van tien dollar zijn inbegrepen in de prijs van vliegtickets en zeereizen.



Oorspronkelijk moest de nieuwe regel van toepassing zijn vanaf 1 januari, voor het laatst bijgewerkt op 1 april. De nieuwe deadline geeft touroperators en luchtvaartmaatschappijen meer tijd om de wijzigingen in de boekingssystemen te integreren, legt het VVV-kantoor van het land uit. De toeristenkaart staat een verblijf van maximaal 30 dagen toe en is verplicht voor toeristen uit landen zoals Duitsland. De inkomsten zullen het toerisme op het Caribische eiland verder stimuleren.

Popular

Recent Posts

Blogarchief