Expert: Er sterven te veel baby's in geboorten

In Duitsland sterven te veel pasgeborenen en moeders in geboorten naar het oordeel van deskundigen. Het aantal zou aanzienlijk kunnen worden verlaagd, zeggen ze. De ziekte is daarom te wijten aan het grote aantal kleine ziekenhuizen in dit land. mangelnd Gebrek aan ervaring in het omgaan met premature baby's leidt tot sterfgevallen, zeggen critici.

Het aantal geboortedoden zou in Duitsland aanzienlijk kunnen worden verminderd. Adviezen zijn experts. Ze wijzen op een onvoldoende aanbod.



Als het aanbod in dit land als in Zweden en Finland, kon jaarlijks minder sterven tot 800 kinderen en 25 moeders van kinderen en jonge artsen Rainer Rossi vertelde het weekblad Der Spiegel. Het bestuurslid van de Duitse Vereniging van perinatale Medicine leidt de situatie op de hoge aantal kleine ziekenhuizen in Duitsland terug.



Hun artsen zou soms niet genoeg ervaring om vrouwen met een voldoende risico zwangerschappen en premature baby's te bieden. Het moet ons doel zijn om in de komende jaren onze noorderburen in te halen, zei Rossi. Om dit te verhelpen pleit hij voor een nationaal plan tegen kindersterfte en moedersterfte. Volgens informatie van het Federale Bureau voor de Statistiek zijn in 2014 ongeveer 715.000 kinderen in Duitsland geboren.



Duitse Vereniging voor Perinatale Geneeskunde

Popular

Recent Posts

Blogarchief