Israël trekt meer Duitse reizigers aan

Israël, de bakermat van religies, stijgt ten gunste van Duitse reizigers. Ondanks de interne conflicten in het land steeg het aantal bezoekers met 34 procent. reisen in das heilige land werden bei deutschen immer beliebter. das zeigen zahlen des staatlichen verkehrsbüros. Reizen naar het Heilige Land wordt steeds populairder bij Duitsers. Dit wordt aangetoond door de cijfers van het State Traffic Bureau.

Het Heilige Land heeft het afgelopen jaar aanzienlijk meer Duitse reizigers aangetrokken ondanks de politieke spanningen in de regio. Van januari tot november 2017 telde Israël in totaal 2.023.000 bezoekers uit Duitsland, een stijging van 34 procent ten opzichte van het voorgaande jaar, De rapporten, de State Office van het land.



De cijfers voor de maand december is er nog niet. In de maand, de Amerikaanse president Donald Trump Jeruzalem erkend als de hoofdstad van Israël - een zeer controversiële beslissing die tijdelijk geleid tot onrust in het bijzonder in de Palestijnse gebieden. Echter, studiereis aanbieders, zoals Studiosus en Gebeco zag toen geen merkbare daling van de boekingen voor reizen naar het Heilige Land.

Popular

Recent Posts

Blogarchief