Korte trip met kerstmarkt: succesvolle wintervakantie

Voor veel gezinnen maakt het traditioneel deel uit van het adventseizoen: een bezoek aan de kerstmarkt. Volgens een enquête associëren velen dit met een perfecte wintervakantie. di De kerstmarkten zijn overal open.

Veel Duitsers denken bij wintervakanties aan een korte trip van voor kerst met kerstmarktbezoeken. Dit was het resultaat van een representatieve enquête van het marktonderzoeksinstituut Insa Consulere.



43 procent van de respondenten zei deze combinatie. Voor 39 procent maakt een gezellige hut in de bergen een wintervakantie tot een succes. Drukke, winterse steden voor kerstinkopen is een belangrijke factor voor 36 procent



Maar er is een andere manier. Sommigen willen ontsnappen aan de winterweer. En dus zorg voor 42 procent van warmte en zon de winter vakanties naar succes. Over het geheel genomen 35 procent van de respondenten zei een vakantie te nemen in de winter.



2196 inwoners van Duitsland in eind oktober waren voor het onderzoek in opdracht van Travelzoo in een eerste golf in oktober geïnterviewd in een tweede golf in het begin van november 2183.

Popular

Recent Posts

Blogarchief