Nieuwe eenhoorndrank: Unicorn Latte volgt milkshake

Change for Fans van de Eenhoorn: U hoeft niet langer alleen Unicorn bar nipt. Als alternatief is er voor hen Eenhoorn Parade - een veelkleurige milkshake. bunt Kleurrijk bestrooit, heemst bar, biscuit sticks en nog veel meer: ​​Voor een milkshake voor Unicorn Parade is (Unicorn Parade).

Naar aanleiding van de populaire Unicorn Latte Kan Fans van de Eenhoorn in New York midden, terwijl ook regenboogkleurige milkshakes schlürfen. Unicorn Parade is de shake uit melk, vanille-ijs, slagroom en kleurrijke set die het Café New Territories in de Lower East Side van Manhattan biedt.



Voor de eenhoorn ziet u er kleurrijke verkruimeling op de rand van het glas en een paarse kleur, bekend als ube pasta gemaakt van gepureerde zoete aardappelen. Versierd is de twaalf dollar (ongeveer 11,30 euro) dure drank met een regenboogkleurige marshmallowstok en dunne biscuitsticks, aan het eind zitten ook marshmallows vast. De room, die is besprenkeld met kleurrijke, eetbare vlokken, bevat ook een kleine vlinder gemaakt van eetbaar papier.



De eenhoornshake is de populairste drank in het café dat in januari is geopend, met wafels en ijs op het menu, zei mede-oprichter George Tang van het Duitse persagentschap. De koude wintertemperaturen hadden hem en zijn partner Peter Mei er niet van weerhouden om een ​​ijssalon te openen. Mei liet zich inspireren door de kleurrijke desserts in Hong Kong, waar hij opgroeide. Ze houden van enorme desserts, zei Tang. In de zomer willen de twee ook stevige snacks op de kaart nemen.



Sinds december heeft een coffeeshop in de wijk Brooklyn in New York naam gemaakt door de Unicorn latte aan te bieden, gemaakt van cashewnoten, vanille, gember, citroensap, dadels en wat algenpoeder. Een kopje van de kleurrijke blauwe drank kost ongeveer 8,50 euro in The End Café.



Nieuwe gebieden op Instagram

Popular

Recent Posts

Blogarchief