Oberstdorf bouwt "Super-Pipe&quot

Het wintersportseizoen staat in de startblokken en daarmee allerlei nieuwigheden voor fans van witte pracht. Dit is ook het geval in Oberstdorf: Snowboarders en skiërs wachten dit seizoen op de "Super Pipe". viel spaß sollen snowboarder und skifahrer auf der halfpipe am nebelhorn in oberstdorf haben. (bild: oberstdorf.de) Snowboarders en skiërs moeten veel plezier beleven aan de halfpipe in de Nebelhorn in Oberstdorf. (Bild: oberstdorf. de)

Het wintersportseizoen staat in de startblokken en daarmee allerlei nieuwe producten voor fans van witte pracht. Dit is ook het geval in Oberstdorf: Snowboarders en skiërs wachten dit seizoen op de "Super Pipe".



In de Nebelhorn in Oberstdorf zullen snowboarders en skiërs deze winter een halfpipe delen. Zo is de 90 meter lange, 17 meter brede en 5 meter hoge "Super Pipe" de enige in zijn soort in Duitsland, legt het toeristenbureau van de plaats in de Allgäu uit. Om wintersportfans in staat te stellen hun luchtsprongen en - tricks uit te voeren, duwen sneeuwfanaten 15.000 kubieke meter sneeuw samen. Ook nieuw in de Allgäu is een permanent circuit in Balderschwang, waar sportieve coureurs hun tijd kunnen meten.

Popular

Recent Posts

Blogarchief