Reizen en toerisme: verschillende badplaatsen die wijzigingen in de toeristenbelasting plannen

25.03.2017 Aan het begin van het seizoen worden de kosten van toeristenbelasting verhoogd. Omdat de veranderingen niet uniform worden gereguleerd voor alle badplaatsen, moeten vakantiegangers zich lokaal informeren. einig Sommige badplaatsen aan de Baltische kust van Mecklenburg-Vorpommern zijn van plan om de toeristenbelasting aan het begin van het seizoen te wijzigen. De gemeenten beloven zichzelf via de innovaties extra inkomsten.

In sommige badplaatsen aan de Baltische kust van Mecklenburg-Voor-Pommeren moeten vakantiegangers zich aan het begin van het seizoen aanpassen aan de veranderingen in de toeristenbelasting.



De plannen variëren van de invoering van een heffing voor hondenbezitters als in Zinnowitz een all-hoge belastingen zonder winter korting als in Binz tot de invoering van een belasting voor dagjesmensen als in Lubmin.



Naar aanleiding van de erkenning van Stralsund als een resort in 2016 de invoering van de belasting en toeristenbelasting wordt er beschouwd als goed. Lokale overheden hopen om extra inkomsten te halen. Vakantiegangers informeren best lokaal op de belasting.

Popular

Recent Posts

Blogarchief