Reizen extreem: Noord-Korea biedt rondvluchten voor toeristen via Pyongyang

11.11.2015 Reizen in Noord-Korea is niet eenvoudig. Het land wordt als een uitzondering beschouwd. Om meer toeristen aan te trekken, worden nu rondvluchten boven Pyongyang aangeboden. mi Met een dergelijke helikopter kunnen toeristen panoramische vluchten maken over de Noord-Koreaanse hoofdstad Pyongyang.

Toeristen in Noord-Korea kunnen nu panoramische vluchten maken over de hoofdstad Pyongyang. Dit werd aangekondigd door de National Tourism Administration (NTA) van Noord-Korea. Gebruikte komt dan helikopters en kleine vliegtuigen met maximaal 40 zitplaatsen van staatlichenAir Koryo.



De vlucht neemt als gewenst 30 tot 60 minuten. De vluchten kunnen worden geboekt vooraf of ter plaatse direct aan de Noord-Koreaanse agentschap voor toerisme KITC en touroperators, vertegenwoordigers van het toerisme op de ambassade van Noord-Korea inBerlin, Ri Yong Bom wordt geciteerd.



Noord-Korea wil door het aanbieden van aanspraken op de verhoging van toeristische aantrekkelijkheid van het land. Voor vakantiegangers Noord-Korea is een absolute exotische bestemming als gevolg van jaren van uitsluiting.

Popular

Recent Posts

Blogarchief