Reizigers moeten conflictgebieden in Myanmar vermijden

In sommige gebieden van Myanmar kunnen er veldslagen zijn tussen rebellen en het leger. Reizigers moeten daarom bepaalde delen van het land niet bezoeken. Dit is duidelijk uit een reis - en veiligheidskennisgeving van het ministerie van Buitenlandse Zaken. myanma Myanmar heeft een aantal stranden om vakantiegangers aan te bieden. Maar vanuit sommige gebieden in het noorden en oosten van het land blijven gasten beter weg.

Reizigers die op weg zijn naar Myanmar moeten hun route controleren. Omdat het ministerie van Buitenlandse Zaken adviseert nu tussen rebellen vanwege een aanhoudende gewapende conflicten en militaire van een verblijf in bepaalde gebieden van het Zuidoost-Aziatische land.



Dit omvat delen van de provincies in het noorden van Kachin en Shan in het oosten. Ook in sommige grensgebieden blijven gespannen de situatie, zegt de bijgewerkte reizen en veiligheidsinformatie voor Myanmar. Bijzondere voorzichtigheid is geboden. Mijnenvelden zijn ongemarkeerde een extra gevaar, mede de grens met China gesloten.



Reizen en veiligheidsinformatie voor Myanmar

Popular

Recent Posts

Blogarchief