Tegen dieven: draagtas ondersteboven

De gemakkelijkste manier om te stelen is de portemonnee, die gemakkelijk kan worden opgeborgen. Degenen die hun waardevolle spullen willen beschermen tegen dieven, moeten het in ieder geval zo moeilijk mogelijk maken voor de dieven.

De eenvoudigste manier om te stelen is de portefeuille die gemakkelijk kan worden opgeborgen. Degenen die hun waardevolle spullen willen beschermen tegen dieven, moeten het in ieder geval zo moeilijk mogelijk maken voor dieven.



De veiligste manier om geld en creditcards mee te nemen in riemtassen of borstzakken is bij hen. Iedereen die nog steeds contant geld of waardevolle spullen in een handtas of schoudertas wil of moet stouwen, moet het op de verkeerde manier meenemen, zodat de zijde met de sluiting op het lichaam ligt, adviseert de strafrechtspolitie van de deelstaat Nedersaksen. Dit maakt het zakkenrollen ingewikkelder. Anders zijn de gebruikelijke tips van toepassing: neem alleen zoveel contanten als nodig is en vooral met mensenmassa's om bijzonder oplettend te zijn. De nationale noodoproep voor EC en creditcards bereiken reizigers via het nummer 116116.

Popular

Recent Posts

Blogarchief