Vanille, chocolade, aardbei: ijs klassieke punt

Fruitijs wordt steeds populairder, maar de meeste van de tijd genieten Duitsers nog steeds van vanille, chocolade en aardbeien. Dit heeft een test van 276 roomijsproducten getoond. rund 7,7 liter eis im jahr isst ein deutscher. (bild: dpa) Een Duitser eet ongeveer 7,7 liter ijs per jaar. (Foto: dpa)

Fruitijs wordt steeds populairder, maar de Duitsers zijn nog steeds het meest geneigd om vanille, chocolade en aardbei te proeven. Dit is wat een test van 276 roomijsproducten heeft aangetoond.



Chocolade, vanille, aardbei: "Deze drie klassiekers houden het meest van de Duitsers. maar naast het is ijs "erg populair met een soort van fruit, aldus de woordvoerder van de Duitse Agricultural Society (DLG), Guido Oppenhäuser, op maandag (25 juli) in Frankfurt na de test van 276 ijsproducten. Vooral in de basis smaak vanille, zijn er tal van varianten in aanvulling op de Fruchteiskombinationen voedsel testers andere voorkeuren van de consument hebben vastgesteld.. Romige moet ijs en natuurlijk mogelijk smaak



"Vaak is een verminderde zoetheid en een verlaagd vetgehalte gewenst", zegt DLG boodschap. "Consumenten opdagen op het ijs-genot om te experimenteren. En dus is de fabrikanten steeds geavanceerdere recepten om te komen." Als voorbeelden noemen de experts exotische ingrediënten en combinaties met fruit, koekjes, mousse of chocolade. De Fruchteiskreationen de smaken naar de overkant van de boomgaard van framboos tot oranje, in het bijzonder in de vraag mango.



De wens van de Duitsers op het ijs is niet afhankelijk op vertoon van DLG alleen op het weer. Zelfs in jaren met minder hete en zonnige zomers, likt de Duitser en laadt ongeveer 7,7 liter ijs statistisch. Volgens haar eigen verklaringen evalueert DLG, een organisatie van de Duitse agrovoedingsindustrie, ongeveer 27.000 voedingsmiddelen per jaar.

Popular

Recent Posts

Blogarchief