Vertraging kan betekenen dat u minder moet betalen voor werknemers

De vakantie was zo ontspannend. Maar dan wordt het vliegtuig laat vertraagd of valt het volledig af. Het is niet alleen vervelend. Dit kan ook problemen veroorzaken voor de baas als de medewerker te laat op kantoor komt. scho Al half negen? Iedereen die te laat op het werk verschijnt, moet loonverlagingen verwachten.

Een medewerker draagt ​​het volledige risico en moet een loonsverlaging accepteren als hij of zij te laat komt na het verlof. Dit wordt aangegeven door de arbeidsjurist Alexander Bredereck uit Berlijn. Als alternatief kan de werknemer, in sommige gevallen te onderhandelen met zijn baas en, bijvoorbeeld, bieden hem de tijd te reproduceren



Er zijn uitzonderingen op de vaste rechtspraak tot nu toe alleen voor natuurrampen. Zittend werknemers in het resort voor bijvoorbeeld als gevolg van een vulkaanuitbarsting vond het in meestal niet van belang, als hij terugkeert naar later denSchreibtisch dan gepland, het arbeidsrecht specialist uitgelegd.



Professionals moeten hoe dan ook zo snel mogelijk op het werk aangeven wanneer een vertraging zich voordoet: "Ik ben verplicht informatie te verstrekken en zou niet bang zijn om iets te betalen", beveelt Bredereck aan. Als ze de supervisor niet bereiken, moeten tenminste collega's op de hoogte worden gebracht. Aan de andere kant, als de werknemer niet antwoordt, kan hij in het ergste geval een waarschuwing krijgen.



Aan de veilige kant zijn werknemers, als ze elke vertraging of verandering aan de balie van het vliegticket schriftelijk laten. Zodat ze kunnen aantonen dat ze alles hebben geprobeerd om punctueel te zijn.

Popular

Recent Posts

Blogarchief