ZDF "Wiso" - monster: gehakt vlees besmet met kiemen

Paardenvlees in lasagne, vals gekeurde eieren, besmet veevoer - en nu bacteriën in de hack? Het ZDF-magazine "Wiso" heeft gehaktmonsters van de grootste Duitse discounters en onderzochte supermarktketens: met onsmakelijke resultaten. da Beeldzoom Het gehakt moet op de juiste manier worden verwarmd en veronderstelt dan geen gezondheidsrisico, zeiden de getroffen supermarkten.

Het ZDF-consumentenmagazine «Wiso» heeft in één monster meer kiemgetallen gevonden in gehaktproducten van drie supermarkten. In beide gevallen, hebben een erkend laboratorium TÜV Rheinland significant verhoogde niveaus van enterobacteriën en Fäkalkeims E-coli bijgemengd Hack gevonden, waarbij het station. Deze bacteriën kunnen diarree veroorzaken. In een ander geval was de waarschuwingswaarde voor de fecale bacterie E-coli overschreden in gehakt vlees van kalkoen.



De betrokken supermarkten informeerden "Wiso" dat zij onmiddellijk de hygiëne hadden gecontroleerd. Van de aanstootgevende hack gaat geen gezondheidsrisico, als het wordt verwarmd. "WISO" had 16 monsters van verpakt gehakt uit de vriezer en drie monsters gecontroleerd door de verse toonbank van de grootste Duitse discounters en supermarktketens Aldi, Lidl, Netto, Penny, Edeka, Real, Rewe en Kaufland. De gedetailleerde resultaten zullen maandag (4 maart, 19:25) door het zakenmagazine in het programma worden gepresenteerd.

Popular

Recent Posts

Blogarchief