Barcelona-aanval: obstructies bij Lufthansa en Air Berlin

Reisstress op tijd voor de feestdagen: vanwege een staking bij de serviceprovider van de luchthaven Swissport, moeten reizigers de komende dagen een handicap verwachten op Barcelona Airport. strei Staking in Barcelona: de luchtvaartmaatschappij Air Berlin plant een omleiding naar Reus.

Air Berlin heeft aangekondigd dat van 28 juni tot 15 juli talrijke vluchten naar Reus zullen worden omgeleid. Voor de vluchten verzorgt de luchtvaartmaatschappij een busverbinding tussen de luchthaven Reus en de luchthaven van Barcelona. Bezorgde passagiers moeten minstens vier uur voor vertrek bij de balie van Air Berlin in de vertrekhal van de luchthaven van Barcelona aankomen.



Volgens een woordvoerster verwacht Lufthansa ook een handicap. Tussen 28 juni en 1 juli zou het kunnen komen tot annuleringen van vluchten naar Barcelona. Lufthansa is niet van plan om naar een andere luchthaven om te leiden. Reizigers moeten zichzelf vóór vertrek op de homepage van Lufthansa informeren, ongeacht of hun vlucht volgens schema begint. In eerste instantie waren er geen meldingen van nadelige effecten van andere luchtvaartmaatschappijen.



Air Berlin - Lijst met omgeleide vluchten



Lufthansa Homepage

Popular

Recent Posts

Blogarchief