Bus en trein: Goedkope kerstkaartjes wegkomen

Veel mensen zijn op vakantie en op oudejaarsavond. Ofwel bezoekt u de familie of vrienden. Vooral voor deze tijd zijn goedkope rijmogelijkheden eerder schaars. Vroeg boeken is de moeite waard. we Als u met Kerstmis wilt reizen, moet u het ticket zo snel mogelijk kopen.

Wie nog steeds een goedkoop ticket nodig heeft voor lange-afstandsbussen of - treinen met Kerstmis, moet geluk hebben. De goedkoopste besparingen zijn vaak niet op voorraad in oktober, zei een woordvoerster van de spoorwegen.



Bovendien zijn de contingenten met spaarprijzen kleiner op de dagen vóór het festival, waar veel vraag naar is, om passagiers naar andere dagen te sturen. Wie als laatste boekt, betaalt de hoogste prijs, voegde een woordvoerder toe voor MeinFernbus Flixbus. Quota's en prijsklassen in het aanbod van de Duitse marktleider zijn ongewijzigd op de feestdagen. Er zijn geen extra kerstprijzen.



Door de hogere bezettingsgraad zijn de goedkopere prijscategorieën sneller uitverkocht en zijn hogere prijscategorieën afhankelijk van het tijdstip van boeken, zei Christoph Gipp, Managing Director van het Berlijnse marktonderzoeksinstituut IGES. Dit is niet ongebruikelijk.



Rail Press Releases

Popular

Recent Posts

Blogarchief