Moedig na het feest de spijsvertering met pepermuntolie

aan Hetzelfde spel elk jaar: het opulente feest wordt gevolgd door een slecht geweten en vermoeidheid, in het ergste geval zelfs buikpijn. Maar er zijn fondsen die de spijsvertering en dus het welzijn kunnen bevorderen. pfefferminzö Pepermuntolie is een klein wonderlijk natuurlijk geneesmiddel: het werkt zowel spijsverterings - als anticonvulsief.

Elk jaar hetzelfde spel: het weelderige feest wordt gevolgd door het slechte geweten en de vermoeidheid, in het ergste geval zelfs buikpijn. Maar er zijn fondsen die de spijsvertering en dus het welzijn kunnen bevorderen.



De kerstvakantie is ook een feest voor fijnproevers. Een maaltijd met meerdere gangen kan een stresstest voor de maag zijn. "Denkbaar zijn brandend maagzuur, opgeblazen gevoel, obstipatie en winderigheid", legt dagmar Mainz uit. Maar huismiddeltjes en lichaamsbeweging beloven verlichting tegen onaangename gevoelens in de overbuikheid.



Het is het beste om een ​​wandeling te maken rond maagzuur. Zodat het zelfs niet tot de brandende sensatie komt, zou je alleen met mate mogen genieten van zoet, vet en alcohol. Zelfs koffie kan zuurbranden uitlokken of helpen verklaren Mainz, woordvoerder van de Professional Association is gevestigd gastro-enterologen.



Wie kan het vinden van een opgeblazen gevoel toegevoegd, kan de natuurlijke spijsvertering tijd met pepermuntolie of zonder recept producten die simethicon verkorten. "De spijsverteringsvloeistof helpt niet, net zo min als wijn", legt de arts uit. "Beide vertraging maaglediging."



De oorzaak van blokkades gezocht dient te worden de feestdagen, onder andere, in een gebrek aan lichaamsbeweging tijdens zegt Dagmar Mainz. Yoghurt, karnemelk of kefir kunnen de spijsvertering versnellen. In geval van ernstige verstopping, hebben vrij verkrijgbare medicijnen met het werkzame bestanddeel macrogol een effect.



Vezelrijk voedsel zoals peulvruchten bevorderen ook de spijsvertering maar kunnen winderigheid veroorzaken. Deze kunnen op hun beurt worden behandeld met venkel, komijn en pepermuntthee, adviseert Mainz. "Pepermuntolie-preparaten kunnen ook krampstillend zijn."

Popular

Recent Posts

Blogarchief