Vakantie: geen geld op buitenlandse computers

Beleggers dienen zich tijdens hun vakantie te onthouden van financiële transacties met buitenlandse computers. Het is moeilijk in te schatten hoe veilig de computers in het hotel of in het internetcafé zijn, verklaart de actie 'Financiële kennis voor iedereen' van de fondsbedrijven.

Beleggers moeten zich tijdens hun vakantie onthouden van geldtransacties op buitenlandse computers. Het is moeilijk te beoordelen hoe veilig de computers in het hotel of in het internetcafé zijn, verklaart de actie "Financiële kennis voor iedereen" van de fondsbedrijven.



Vakanties Ik zou geen geld verdienen op een vreemde computer. Als tijdens de vakantie rekeningen komen als gevolg, kunnen zij worden betaald via automatische incasso of vóór de vakantie begint op de vervaldag overdracht.



nog steeds nodig om het te dragen in vakantiegeld, moet gevoelige gegevens zoals PIN - of TAN alleen worden ingevoerd wanneer een versleutelde SSL-verbinding naar uw eigen bank bestaat. is het duidelijk dat in de adresbalk, die dan beginnen met "https". Na de vergadering, moet de kroniek van de browser worden geschrapt.

Popular

Recent Posts

Blogarchief