50 kilometer emissie vrij rijden: Toyota Prius plug-in

Toyota met stekker: de Prius plug-in hybride met 50 kilometer zuiver elektrisch bereik wordt aan het eind van het jaar gelanceerd. priu Prius plug-in hybride werd getoond op het autosalon in New York.

Toyota biedt ook de nieuwe generatie Prius met plug-in oplaadtechnologie. De Japanse autofabrikant heeft nu de tweede versie van het hybride model onthuld tijdens de autosalon in New York (openbare dagen: 25 maart tot 3 april).



De lancering in Europa heeft het bedrijf aangekondigd voor het einde van 2016, maar wordt nog steeds genoemd geen prijzen.



In vergelijking met zijn voorganger hebben de ontwikkelaars de schijf geoptimaliseerd volgens fabrieksspecificaties, verbeterde rijeigenschappen en een lager brandstofverbruik. De plug-in Prius heeft dus een standaardwaarde van 1,4 liter en een CO2-uitstoot van 34 g / km in de lijst.



maakt vooral een 8,8 kWh grote lithiumionen mogelijk Batterij achteraan. Geladen binnen 2,3 uur bij de huishoudelijke aansluiting, de Prius is nu zo rijden meer dan 50 kilometer zonder benzine en onlangs een topsnelheid van 135 km / h te bereiken, zei Toyota. Als de batterij bijna leeg is, werkt de interactie van de elektromotor en de 1,8-liter viercilinder benzinemotor zoals bij het conventionele hybride model. De Prius gaat dan in gemengde modus verder.

Popular

Recent Posts

Blogarchief