Honda toont zeven e-mobiliteitsstudies

in Tokio Honda heeft zeven elektrische voertuigen aangekondigd voor de Tokyo Motor Show. Centraal in het beursgebeuren (openbare dagen: 3 tot 11 december) staat, volgens het Duitse hoofdkantoor, een kleine sportwagen met batterijaandrijving. einen vorgeschmack auf die fahrzeugstudie für den kleinen elektrosportwagen gibt honda mit dieser skizze. (bild: honda) Honda geeft een voorproefje van de voertuigstudie voor de kleine elektrische sportwagen met deze schets. (Foto: Honda)

Honda heeft zeven elektrische voertuigen aangekondigd voor de Tokyo Motor Show. In het midden van de beurs (openbare dagen: 3. tot 11. Volgens informatie van het Duitse hoofdkantoor is er een kleine sportwagen met een batterijaandrijving beschikbaar.



Honda zal een kleine sportwagen met batterijaandrijving presenteren in Tokio. De studie krijgt als eerder de CR-X een afneembaar Targa-dak en is minstens stilistisch van toepassing als een voorbode voor een nieuwe beelddrager van het merk. Omdat met een iets grotere en conventionele gemotoriseerde auto Honda zal concurreren in twee tot drie jaar tegen modellen zoals de Nissan GT-R en de Lexus LFA.



Naast de kleine sportwagen zullen er nog zes elektrische voertuigen met twee, drie en vier wielen op de Tokyo-show rijden, aldus Honda. Met deze onderzoeken willen de Japanners milieuvriendelijke oplossingen voor een breed scala van mobiliteitsgebieden aandragen. De auto's omvatten onder andere een nieuwe reeks microvoertuigen, die wordt ontwikkeld onder de projectnaam "N Concept."

Popular

Recent Posts

Blogarchief