Volvo heeft de SUV XC90 opgewaardeerd tot

Volvo heeft de SUV XC90 iets herzien. Vooral in het interieur zijn de details verbeterd, zei de Zweedse fabrikant voor de presentatie op de International Motor Show IAA (15 tot 25 september) in Frankfurt. das suv xc90 soll durch die überarbeitung edler wirken. (bild: volvo) De SUV XC90 zou er nobeler uit moeten zien door de herziening. (Foto: Volvo)

Volvo heeft de SUV XC90 iets herzien. Vooral in het interieur zijn de details verbeterd, zei de Zweedse fabrikant voor de presentatie op de International Motor Show IAA (15 tot 25 september) in Frankfurt.


Volvo heeft de SUV XC90 geüpgraded. Nieuwe instrumenten, een driespaaks stuurwiel en aluminium applicaties zijn bedoeld om de sfeer er nobeler te laten uitzien. Het Volvo on Call-communicatiesysteem heeft nu een Bluetooth-interface. Uiterlijk waren er marginale retouches op dagrijlichten, bumpers en deurlatten. De opgeheven XC90 wordt vanaf december geleverd en is iets duurder dan het huidige model, dat 39 990 euro kost.



Aan de motorzijde blijft het met een zescilinder benzinemotor en twee turbodiesels. De eenheden omvatten een vermogensbereik van 120 kW / 163 pk tot 179 kW / 243 pk. Goedkoopste en meest betaalbare model variant de XC90 D3 Geartronic voorwielaandrijving: De 2,4-liter vijfcilinder diesel is een verbruik van 8,2 liter in de productbeschrijving, wat overeenkomt met CO2 van 216 g / km


<. p0>

Popular

Recent Posts

Blogarchief