Air Traffic Control-app Helpt Drone Pilot

Niet overal is de lancering van een drone toegestaan. U moet bijvoorbeeld niet in de buurt van de luchthaven zijn. Een app vestigt de aandacht op de verboden zones. die deutsche flugsicherung (dfs) warnt vor behinderungen durch drohnen im luftverkehr und hilft nutzern mit einer app, die verbotszonen zu beachten. De Duitse luchtverkeersleiding (DFS) waarschuwt voor obstakels veroorzaakt door drones in de lucht en helpt gebruikers met een app om de verboden zones te observeren.

Drone piloten moeten zich houden aan regels. Om ervoor te zorgen dat ze altijd weten of en waar ze hun vliegtuig kunnen laten stijgen, heeft de Duitse luchtverkeersleiding (DFS) een geschikte app gemaakt.



Eenmaal gevoed met alle nodige gegevens over de drone, wordt op gedetailleerde kaarten weergegeven of deze op de gewenste locatie kan worden gevlogen. Verbodszones zijn bijvoorbeeld over luchthavens, maar ook over en rond politiebureaus, ziekenhuizen of ambassades.



De app laat in detail zien welke voorschriften van de drone-verordening zijn vervuld of niet zijn nageleefd. Dat moet ook helpen om de gecompliceerde regels te leren, aldus DFS. Het menu biedt verdere nuttige informatie, weersinformatie en contactgegevens van autoriteiten. De DFS Drones-app is beschikbaar voor Android en iOS.



Website Safe-Drohnenflug. de



DFS Drone-app voor iOS



DFS Drone-app voor Android

Popular

Recent Posts

Blogarchief