Mercedes bereidt nieuwe plug-in hybrides voor

Op de Autosalon van Genève heeft Mercedes nieuwe plug-in hybride diesel en benzine onthuld. Voor de C-, E - en S-Klasse is de elektrotechniek bijgewerkt. bekommen überarbeitete elektrotechnik: die neuen steckdosenautos mit e-motor und verbrenner von mercedes (l-r: e-, c- und s-klasse). Het verkrijgen van herziene elektrotechniek: de nieuwe sloopauto's met elektromotor en Mercedes-branders (l-r: E-, C - en S-Klasse).

Mercedes bereidt de volgende generatie plug-in hybrides voor. Dit kondigde de fabrikant aan op de Salon van Genève (openbare dagen: 8 tot 18 maart).



Het mag niet dit jaar nieuwe versies van C-, E - en S-Klasse met elektrische motor, buffergeheugen en socketverbinding. Alle drie de series krijgen een bijgewerkte elektrotechniek. Dus de geïntegreerde in de negen versnellingen elektromotor heeft nu een vermogen van 90 kW / 122 pk en een maximum koppel van 440 Nm (Nm).



Daarnaast is de batterijcapaciteit 13,5 kilowattuur was (kWh ) verhoogd. Zodat de elektrische topsnelheid neemt toe met Mercedes tot 140 km / h, moet het bereik van 50 kilometer.



In de S-Klasse combineert Mercedes het model S 560e met de elektromotor met een 270 kW / 367 pk zescilinder benzinemotor en levert hij een standaardverbruik van 2,1 liter (CO2-uitstoot: 49 g / km) ).



In de C - en de E-Klasse wordt de elektrische technologie ook gecombineerd met een diesel. Dus opnieuw moeten lagere verbruikswaarden worden bereikt. Concrete cijfers gaven de fabrikant nog geen naam.



Autosalon van Genève

Popular

Recent Posts

Blogarchief